2014. október 8., szerda

Országos felmérés családiházak építésével, felújításával kapcsolatban

Cégünk részt vesz a Készház Fórum blog országos felmérésében, amelyet a családiház építők, felújítók körében végez. A felmérés itt tekinthető meg:  http://m112.hu/csaladihazfelmeres

Épül Kft. - habbeton házak - családiház felmérés

A felmérésben résztvevőknek (első 200 fő részére) egy mérőszalagot adunk ajándékba, egy szerencsés nyertesnek pedig egy infrasugárzó (sötét-, vagy halogén) a nyereménye. Mindenkinek lehetősége van részt venni továbbá Referenciaház Programunkban is. Ez azt jelenti, hogy 500.000 Ft-os kedvezményre jogosító kupont adunk ajándékba a felmérés azon résztvevőinek, akik ezt kérik. A kupon értékét egy későbbi megbízás esetén a megrendelőink számlájában jóváírjuk. További részletek a felmérésben.

Töltse ki Ön is a kérdőívet, kb. 2 percet vesz igénybe!
Legyen Ön a szerencsés nyertes! Ajándékot mindenképp kaphat, ha sikerül az első 200 résztvevő közé kerülnie. (Első 3 órában 40-en regisztráltak. Siessen, megéri! Klikk...)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Tisztelt Hozzászóló!
Ez a lehetőség a kérdések és építő jellegű, szélesebb közönséget is érintő hozzászólások fogadására, megjelenítésére szolgál. Minden hozzászólásról automatikusan email értesítést kapunk, amire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk. A hozzászólások moderáltak. A névnélküli hozzászólások, kérdések megjelenítését és megválaszolását nem garantáljuk. Köszönjük figyelmét, várjuk hozzászólását.