2014. október 26., vasárnap

Hogyan válnak valóra álmok három hónap alatt?

Ha szeretné megtudni, hogy mi a közös a házépítés és a honlapépítés között, akkor ezt a pár sort érdemes elolvasnia. Először röviden kicsit magunkról, aztán felfedjük a titkot.

A mi álmunk...

...hogy kb. 3 hónap alatt, de legkésőbb 2014 végére az acélvázas habbeton szerkezetű, vagy habbeton burkolatú családiház építés piacán domináns szereplővé válni első lépésben az interneten, aztán 2015 év folyamán a kivitelezésben is.

Már jó ideje működött egy honlapunk, azonban elég sok információt kellett volna rajta frissítenünk. A kinézetén, ill. a szerkezetén is terveztünk fejlesztéseket. Szeptember közepén azonban arra gondoltunk, hogy könnyebb egy teljesen új honlapot építenünk, mint a meglévőt átalakítanunk.

Új webmesterünkkel azonnal elkezdtük a tervezést, majd a kivitelezést, amelynek eredménye egy hét múlva már látható is volt. 2014. 09. 21-én tettük közzé új, bloggal kiegészült weboldalukat.


Epül Kft. | Habbeton házak - kereső optimalizálás
Első közzététel napja: 2014.09.21.
(kattintásra kinagyítható)

Ezután a tartalomépítést és a közösségi oldalaink kialakítását kezdtük el: legelőször Facebook oldalunk indult el, majd követte a Google+,  Pinterest,  YouTube,  Twitter és a Slideshare oldalunk. Mivel még minden nagyon friss és a tartalom építése is gyerekcipőben jár, örömmel és nem kis meglepetéssel tapasztaltuk, hogy a weboldal indulása után mindössze öt héttel már a Google kereső első oldalán szerepelünk három találattal is "habbeton" kulcsszóra:

Keresés időpontja: 2014.10.26.
(kattintásra kinagyítható)
Ha így folytatódik, akkor az álomból valóság lesz, és a keresők első helyein leszünk az interneten 3 hónapon belül. 

...És hogy kapcsolódik most ide az Ön álma, a házépítés

Nos, egyrészt mi ehhez értünk igazából és a jó hírünk: ha készen vannak a tervek (engedélyezési, kivitelezési, pénzügyi...stb.), rendelkezésre állnak az engedélyek, akkor optimális körülmények esetén egy-két hét alatt elkészíthető az alapozás, majd három hónap alatt fel tud épülni az Ön azonnal beköltözhető kulcsrakész háza is acélvázas habbeton szerkezettel, vagy habbeton burkolattal.

Épül Kft. | Habbeton háztervek díjmentes letöltése
Klikk a képre!
Ha Önnek weboldalra van szüksége, akkor szívesen ajánljuk aranykezű webmesterünket, online marketingesünket, ha viszont egy új, korszerű, energiatakarékos otthonra vágyik, akkor máris kérhet itt egy árajánlatot. Ha még gyűjti az ötleteket, akkor érdemes ezen az oldalon is körülnéznie. Itt habbeton házak látványterveinek és alapzajzainak díjmentes letöltése igényelhető.

Végül, ha még nem töltötte ki a Készház Fórum Blog családiházas felmérését és van még 2 perce, akkor javasoljuk, kattintson ide. Ha elég gyors, akkor kétféle ajándék és nyeremény is várja...


Kérje 500.000 Ft-os ajándékunkat...


...vagy nyerjen egy sötétsugárzót (v. infra halogént) 50.000 Ft értékben! 

Válaszoljon pár kérdésre 2 percben!
Első 200 résztvevőt megajándékozzuk egy meglepetéssel.Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Tisztelt Hozzászóló!
Ez a lehetőség a kérdések és építő jellegű, szélesebb közönséget is érintő hozzászólások fogadására, megjelenítésére szolgál. Minden hozzászólásról automatikusan email értesítést kapunk, amire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk. A hozzászólások moderáltak. A névnélküli hozzászólások, kérdések megjelenítését és megválaszolását nem garantáljuk. Köszönjük figyelmét, várjuk hozzászólását.